IMMO Huis verkopen

Huis verkopen in Almere

Bent u van plan uw huis te verkopen in Almere, of bent u zich aan het oriënteren en wilt u weten wat uw huis waard is? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en gratis waardebepaling van uw huidige woning.

IMMO Arie van der Lee is u graag van dienst!

Wij zijn ruim 29 jaar actief binnen de huizenmarkt in Almere. Hierdoor hebben wij veel ervaring en vakkennis opgebouwd en kennen de huidige markt goed.

We begeleiden u gedurende het gehele verkoopproces, van waardebepaling tot de overdracht. Betrokkenheid, service en daarmee onze persoonlijke benadering staan hoog in het vaandel. Dat betekent dat u in de regel contact heeft met 1 makelaar waarmee u persoonlijk kunt schakelen.

Dé makelaar in Almere!

Een huis verkopen is altijd een proces wat veel zorgen met zich meebrengt. Er komt dan ook zeker een hoop bij kijken, de verkoop is immers nog niet zo makkelijk als dat u zou denken. Misschien zit u er ook over na te denken om uw woning te koop te zetten, u bent tenslotte niet voor niets hier terecht gekomen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de beste makelaar van heel Almere. Wat wij voor u kunnen doen doen om er voor te zorgen dat uw woning binnenkort op ‘verkocht’ zal staan? Dat gaan we eens haarfijn uitleggen!

Persoonlijke begeleiding

Tevreden klanten zijn de basis voor ons succes en goede afspraken zijn de basis voor een succesvolle verkoop. Deskundig advies op maat is wenselijk, daarom is persoonlijke aandacht ons uitgangspunt en een van onze kernwaarden. Bij de verkoop van uw huis komen ontzettend veel zaken kijken. Bij de meeste zaken is kennis nodig van het vak, daarom is persoonlijke begeleiding gewenst. Bekijk onze beoordelingen.

Waarom IMMO Arie van der Lee?

Innovatieve verkoopaanpak

Specialist in bestaande woningen Almere

Aanvullende diensten, zoals klussendienst en styling advies

Optimale marketing

IMMO Arie van der Lee is gespecialiseerd in het maken van luxe en zeer uitgebreide brochures. Hier maken wij dan ook veelvuldig gebruik van. Daarnaast presenteren wij uw woning volledig met actuele foto’s van hoogwaardige kwaliteit. Hiervoor maken wij gebruik van een professionele fotograaf. Een optimale presentatie van uw woning is immers van groot belang bij een snelle en succesvolle verkoop. Ons aanbod wordt gepresenteerd op diverse websites zoals Funda.nl en sociale media kanalen zoals Facebook en Instagram om een zo groot mogelijk zoekersbestand te realiseren en uw verkoopsnelheid te verhogen.

Moderne visie

Een verkoopbord, een brochure en begeleiding bij een bezichtiging: deze traditionele presentie biedt elke makelaar. IMMO Arie van der Lee gaat een stapje verder. Naast offline, traditionele presentatie bieden wij tevens uw woning online aan ter presentatie. Uw woning is hierdoor ook online prominent zichtbaar. Daarnaast verzekeren wij u van optimale vindbaarheid online, bijvoorbeeld via Funda.nl. Wilt u eerst uw ideale huis kopen? Dan kunnen onze aankoopmakelaars u hierbij helpen.

Makelaars in Almere

IMMO Arie van der Lee bestaat uit een verzameling deskundige en ervaren makelaars. Ons makelaarskantoor in Almere is al 28 jaar werkzaam in de huizenmarkt. Hierdoor weten wij precies wat alle regels, tips en aandachtspunten zijn bij het te koop aanbieden van een woning. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van huizen, wij kunnen namelijk ook voor uw een quote opstellen voor de woning. Door middel van een taxatie van uw huis kunt u meer inzicht krijgen in de waarde van de woning, dit komt te potentiële verkoop ten goede.

Wij zijn van mening dat een huis verkopen in Almere juist een leuk proces moet zijn, het zou niet iets moeten zijn waar mensen tegenop kijken. Dit ziet u dan ook echt terug bij de werking van ons team en bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Kiest u er voor om een woning te koop te zetten dan zal ons team er alles aan doen om u het gehele proces zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Op deze manier zal u nooit meer met vragen zitten, dit maakt het mogelijk om beter te weten wat er nu precies gaat gebeuren.

Snel uw huis verkopen in Almere

IMMO Arie van der Lee is aangesloten bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. (NVM). Op deze manier weet u altijd zeker dat u te maken hebt met een betrouwbare partij die er alles aan zal doen om u te voorzien van een hoogwaardige kwaliteit en deskundig advies. Dit zetje extra zekerheid is natuurlijk wel gewenst bij de verkoop van een woning. Wilt u ook kennis maken met het team en zelf ook de voordelen ervaren die IMMO Arie van der Lee te bieden heeft dan kunt u bij ons altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen, zo krijgt u toch net even wat meer informatie over ons kantoor.

Wanneer u een huis verkoopt wilt u immers wel zeker weten dat alles tot in de puntjes goed zal lopen. Wij beschikken dan ook niet alleen over het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) maar we zijn ook voorzien van alle benodigde vergunningen en certificaten die een rol kunnen spelen bij de verkoop van een woning. Op die manier kunt u zonder zorgen bij ons terecht voor de verkoop van uw woning, wel zo makkelijk natuurlijk.

De voordelen van een makelaar

Er zitten veel voordelen aan het inschakelen van ons makelaarskantoor in Almere. Zo weten wij voorbeeld altijd de beste in en outs van de woningmarkt, op die manier is de kans groot dat u uw woning voor een hogere prijs verkocht kunt krijgen. Voor een woning is dit altijd rendabel, een enkele procent op de verkoopprijs is immers alweer een hoog bedrag. Daarnaast krijgt u dus zoals u wel kunt zien net even dat beetje extra zekerheid. Op die manier weet u dat alles omtrent het proces van een huis verkopen in Almere wel klopt, dit geeft een rustgevend gevoel wanneer u besluit om de stap te nemen.

Een vrijblijvende online waardebepaling

U bent dus op zoek naar een partij die u kan helpen bij het te koop zetten van uw woning. De eerste stap die nodig is voor het proces is uiteraard de taxatie van de woning. Deze kunnen wij voor u altijd uitvoeren, deze taxatie worden dan ook uitgevoerd door een van onze professionele makelaars. Kosteloos en geheel vrijblijvend zal u een goed inzicht krijgen in de daadwerkelijke waarde van de woning. Na deze aanvraag komt een van onze makelaars persoonlijk langs bij uw woning. Vervolgens zal u het opgemaakte rapport gewoon ontvangen in de email, wel zo makkelijk natuurlijk.

Overigens kunt u ook een vrijblijvend inzage krijgen in een online waarderapport van uw woning. Door middel van dit handige overzicht zal het voor iedereen mogelijk zijn om een goed beeld te krijgen over zijn of haar woning. De waardebepaling zal dan ook altijd goed en eerlijk verloren, door middel van een juiste inschatting kunnen wij u van de vereiste inlichten voorzien. Kom ook hiervoor gerust bij ons langs, u kunt immers altijd gebruikmaken van het gratis intakegesprek. Zo kunnen we samen om de tafel gaan zitten om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Gratis adviesgesprek!

Mocht u nu gewoon wat extra informatie in willen winnen dan is dit ook geen enkel probleem. Bij IMMO Arie van der Lee zal u immers altijd beschikken over een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek zal u samen om de tafel gaan zitten met één van onze werknemers om een beter beeld te krijgen over de actuele situatie omtrent uw woning. Dit kan uiteraard over van alles gaan, het zou zomaar kunnen zijn dat u juist een woning wilt aanschaffen. Ook hiermee zij wij u altijd van dienst.

Makelaarskantoor midden in Almere-Stad

Een huis verkopen in Almere is nog nooit zo makkelijk geweest. U kunt natuurlijk altijd bij ons langskomen als u ook graag gebruik zou maken van onze diensten. Ons gezellige kantoor is centraal gelegen in het midden in Almere Stad. Doordeweeks zijn wij van negen tot half zes geopend. Voor iedereen zal het makkelijk zijn om langs te komen, de prettige ligging maakt het dan ook mogelijk om snel langs te komen voor een afspraak en om ook zo weer weg te kunnen rijden wanneer het gesprek ten einde komt. Zo kan u dus altijd even een afspraak inplannen op een werkdag zonder dat u hierbij al te veel hinder ondervindt voor bij het werk.

TIP: Lees hier alles over de makelaar in Almere

Heeft u nu op werkdagen helemaal geen tijd? Dit is geen enkel probleem, want op zaterdagen is het ook mogelijk om langs te komen (op afspraak). Van tien tot vier uur verwelkomen wij u graag met een kop koffie. Alleen op afspraak. Door deze ruime openingstijden zal niemand meer een probleem hebben met het inroosteren van een afspraak, u kunt immers gewoon langskomen op een tijdstip dat u geheel schikt. Dit maakt het gehele verkoopproces een stuk makkelijker. Geen zorgen meer over het missen van werk, u kunt gewoon langskomen op de dag dat u toch al vrij bent. De koffie staat al klaar!

Beoordeling klanten

Wij zetten ons voor iedereen in om een huis te verkopen in Almere, dit doen wij altijd met een glimlach. Wij zijn niet de enige die dit zeggen, dit is namelijk echt iets wat bij iedere beoordeling weer naar voren komt over ons bedrijf. Veel mensen geven aan dat ze bij ons een uitermate prettige samenwerking hebben gehad. In geheel Almere hebben wij dan ook de hoogste beoordeling die u maar tegen kunt komen op Funda. Funda is nog altijd dé grootste woningsite van ons land, dit zegt dus zeker wel iets over de diensten die wij aan kunnen bieden aan u.

Ook geven klanten aan dat zij het zeer prettig vinden dat wij een makelaar zijn die veel aandacht besteden aan de relatie met de klant. Een persoonlijke aanpak staat bij ons dan ook altijd hoog in het vaandel, wij zijn van mening dat een goede samenwerking altijd de meest prettige manier is om aan de slag te gaan. U kunt altijd even de online beoordelingen doorlezen, door de verhalen van anderen onder ogen te zien kunt u een goed beeld vormen over wat wij u nu precies te bieden hebben. Of vraag dus geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan, met één van onze makelaars in Almere, middels dit gesprek kunt u gewoon in een keer zien hoe we te werk gaan.

Makelaar met gratis verhuisbus

Verhuizen is niet altijd even makkelijk, het neemt dan ook een hoop zorgen met zich mee. Wij zijn er altijd om u een handje te helpen, wanneer u bij ons dan ook een nieuwe woning koopt dan kan u altijd gebruik maken van onze gratis verhuisbus. Een bus is uiteraard wel zo prettig als u een hoop spullen hebt die u zal moeten vervoeren, voortaan zal de verhuizing dus stukken makkelijker worden. Voor u het weet staan al uw persoonlijke spullen en de rest van de inboedel al in de nieuwe woning, zo kan u gelijk gaan genieten van de aankoop.

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw huis? Neem contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Wilt u uw huis verkopen in Almere?