Welke makelaar verkoopt het beste

Welke makelaar verkoopt het beste

Mensen die graag hun huis willen verkopen zullen veel waarde hechten aan snelheid en kwaliteit. Een makelaar vinden die goed verkoopt is nog niet zo eenvoudig, er komt namelijk aardig wat werk en voorbereiding bij kijken. Wij zullen je in dit artikel laten zien op welke zaken je kunt letten als je jouw woning zo goed en zo snel mogelijk wilt verkopen. Met behulp van deze informatie zal je veel beter in staat zijn om jouw woning over te dragen aan een nieuwe bewoner. Ook benieuwd wat een makelaar nou echt goed maakt? Lees onze blog hierover.

Waar moet een makelaar aan voldoen?

Het eerste wat van belang is, is dat je op zoek gaat naar een makelaar die weet wat hij verkoopt. Hiervoor zal je moeten kijken naar de mate van expertise. Dankzij een hoge mate van professionaliteit zal je meer zekerheid hebben over het verkopen van de woning. Je zou op de site een aantal vergunningen en licenties moeten zien, al zijn deze niet altijd opgenomen op de site.

Kijk ook of de makelaar meegaat met de tijd. Zo is een makelaar die gebruik maakt van social media altijd beter dan een makelaar die dit niet doet. Door jouw woning op zoveel mogelijk social media platformen te laten zetten zal je in staat zijn om sneller van de woning af te komen. Tevens is het van belang dat je op zoek gaat naar een makelaar die ervaren is op het gebied van de verkoop van woningen. Door de jarenlange ervaring is het een stuk eenvoudiger om een woning te koop aan te bieden.

Door op de info in dit artikel te letten is het vinden van een geschikte makelaar echt niet meer zo lastig als voorheen. Maak zeker gebruik van een kennismakingsgesprek om het kantoor te leren kennen voordat je met ze in zee gaat. Mocht je nou een keuze makkelijker willen maken dan hebben wij ook nog de top 10 tips voor jou klaar staan om de juiste makelaar te kiezen