Welke makelaar is het beste

Welke makelaar is het beste?

Wanneer je jouw woning wilt verkopen of wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woning zal je het liefst de beste makelaar willen contacteren. Dit is logisch, het is nu eenmaal een belangrijke stap in het leven. Het vinden van de juiste makelaar brengt aardig wat tijd en energie met zich mee. Helemaal als je echt de beste van het vak wilt hebben. Om je wat beter op weg te helpen zullen wij je vandaag de belangrijkste dingen laten zien om op te letten bij het zoeken. 

Dé geschikte makelaar vinden

Professionaliteit staat op één als het aankomt op de verkoop en aankoop van woningen. Je zal moeten zoeken naar een makelaar die bekend is met het vak en die alle ins en outs op het gebied van de woningmarkt weet. Hoe kan je nu zien of je te maken hebt met een betrouwbaar en professioneel kantoor? Kijk allereerst of het kantoor beschikt over de juiste vergunningen. Aan de hand van de vergunningen zal je kunnen zien dat het kantoor beschikt over de juiste mate van kennis en expertise. Waar je ook naar zou kunnen kijken is een mogelijk lidmaatschap bij een makelaarsvereniging. Voldoet het kantoor hieraan dan zou je even stil moeten staan bij de diensten die zij voor jou kunnen verrichten. Is het een kantoor wat alleen de verkoop en aankoop op zich neemt? Of voeren zij bijvoorbeeld ook de taxaties uit voor de woning in kwestie?  Extra informatie nodig over welke makelaar je moet nemen?

Wanneer je dit onder de loep hebt genomen zal je een algemeen beeld kunnen vormen over het kantoor. Plan zeker een kennismakingsgesprek in als het kantoor dit mogelijk maakt, hiermee krijg je namelijk een goed beeld over het kantoor. Zo weet je precies of zij aansluiten bij wat je zoekt.