Makelaar in Almere Buiten

Makelaar in Almere Buiten

Op zoek naar een makelaar in Almere Buiten? Zoek niet verder en schakel makelaarskantoor IMMO Arie van der Lee in!

IMMO Arie van der Lee is dé NVM-makelaar in Almere Buiten. Wij zijn gespecialiseerd in de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere Buiten. Sinds 1995 zijn wij een begrip binnen de makelaardij in Almere en hebben wij al vele tevreden klanten mogen begeleiden.

Almere Buiten: het groene deel van Almere

Het stadsdeel gekenmerkt door haar polderkarakter waar je ook écht buiten bent. Sloten, tochten, vaarten en bos; iedere buurt grenst hier aan een stukje groen. Almere Buiten beschikt over levendige buurten, met de Oostvaardersplassen in de achtertuin. Dit stadsdeel heeft haar eigen winkelcentrum en tal van sportvoorzieningen.

Persoonlijke aandacht

IMMO Arie van der Lee biedt persoonlijke aandacht, betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionele begeleiding. Bij IMMO Arie van der Lee bent u verzekerd van een full-service makelaar in Almere Buiten met hoge klanttevredenheid. Ons deskundige makelaarsteam staat zes dagen in de week voor u klaar met een kop koffie.

Deskundige makelaar in Almere Buiten

Met ruim twintig jaar ervaring in het vak kunnen wij een deskundig advies geven over de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere Buiten. IMMO Arie van der Lee is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbaar, deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor de IMMO NVM-makelaar, kiest u voor zekerheid. Wanneer u een klacht of geschil heeft met de NVM-makelaar, kunt u namelijk bij de NVM terecht.

Makelaar in Almere Buiten: ook op zaterdag geopend!

Ons gezellige makelaarskantoor is, naast reguliere werkdagen, tevens geopend op zaterdagen. Tussen tien en vier uur bent u welkom, wij staan met een kop koffie voor u klaar. Wij zitten centraal gevestigd, midden in het centrum van Almere, pal naast het station. Op tien minuten afstand van Almere Buiten dus!

Neem vandaag nog contact op met de Makelaar in Almere.

Op zoek naar een makelaar in Almere Buiten?