Makelaar in Almere Duin

Makelaar in Almere Duin

Op zoek naar een makelaar in Almere Duin? Zoek niet verder en schakel makelaarskantoor IMMO Arie van der Lee in!

IMMO Arie van der Lee is dé NVM-makelaar in Almere Duin. Wij zijn gespecialiseerd in de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere Duin. Sinds 1995 zijn wij een begrip binnen de makelaardij in Almere en hebben wij al vele tevreden klanten mogen begeleiden.

Almere Duin

Aan het IJmeer, met Almere in de rug en met zicht op Amsterdam. In Almere Duin ontvlucht u de hectiek van de stad. Uitwaaien op het strand, een boswandeling of genieten van de zon op het terras: het kan allemaal. Geniet van Almere Duin en haar duinen, bossen, strand, jachthaven en boulevard.

Persoonlijke aandacht

IMMO Arie van der Lee biedt persoonlijke aandacht, betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionele begeleiding. Bij IMMO Arie van der Lee bent u verzekerd van een full-service makelaar in Almere met hoge klanttevredenheid. Ons deskundige makelaarsteam staat zes dagen per week voor u klaar met een kop koffie.

Deskundige makelaar in Almere Duin

Met ruim twintig jaar ervaring in het vak kunnen wij een deskundig advies geven over de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere Duin. IMMO Arie van der Lee voorziet u van betrouwbaar, deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit. Dit wordt verzekerd doordat wij aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Door te kiezen voor de IMMO NVM-makelaar, kiest u voor zekerheid. Wanneer u een klacht of geschil heeft met de NVM-makelaar, kunt u namelijk bij de NVM terecht.

Makelaar in Almere Duin: ook op zaterdag geopend!

Wilt u meer weten over de woonmogelijkheden in Almere Duin? U kunt zes dagen in de week bij IMMO Arie van der Lee terecht. Maandag tot en met vrijdag zijn wij tussen negen uur en half zes geopend, op zaterdag van tien tot vier. Kom dus ook op zaterdagen langs bij ons gezellige kantoor in Almere Centrum, op tien minuten afstand van Almere Duin.

Neem vandaag nog contact op met de Makelaar in Almere.

Op zoek naar een makelaar in Almere Duin?