[layerslider id=”1″]

Huis verkopen

Huis verkopen

Huis veilen

huis veilen

Huis taxeren

Taxatie Huis

Waardebepaling

vrijwillige veiling Almere

Huis verkope

Huis verkopen

Huis veilen

huis veilen

Huis taxeren

Taxatie Huis

Waardebepaling

vrijwillige veiling Almere

Klantbeoordelingen

9.5

deskundigheid

9.5

lokale marktkennis

9.2

prijs / kwaliteit

9.3

service en begeleiding

Waarom ons makelaarskantoor in Almere?

Betrokken

Onze specialisatie en tevens de sleutel tot ons succes: op persoonlijk vlak en bij de actuele huizenmarkt binnen Almere. Wij willen u graag leren kennen.

Professioneel

Onze gecertificeerde makelaars zijn altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen rondom het vakmanschap van de makelaar.

Betrouwbaar

Door onze aansluiting bij onder andere de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. en het NWWI bent u te allen tijde verzekerd van deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit.

Jarenlange ervaring

Wij zijn al vanaf 1995 een begrip in Almere met een team van zeer ervaren makelaars en professionele medewerkers.

Onze diensten

Huis verkopen

Huis verkopen

Huis veilen

huis veilen

Huis taxeren

Taxatie Huis

Waardebepaling

vrijwillige veiling Almere

Tips, nieuws en inspiratie

 • De lente is al een tijdje geleden aangebroken, maar nu hebben we ook eindelijk het bijbehorende lenteweer. Na een lange herfst- en winterperiode staan

 • Ik ben nu … jaar oud en zo’n beetje 40 jaar werkzaam in de makelaardij, een branch waarin bijna iedereen interesse heeft of een mening over heef

 • In Almere is de woningmarkt duidelijk veranderd. Een langere tijd voordat de woning is verkocht, moeizame onderhandelingen en als de woning is verkoch

kleur logo nwwi
kleur logo nvm
kleur logo funda
kleur logo register taxateurs

Klanten aan het woord

Onze certificaten

De makelaars in Almere hebben verschillende certificaten op zak. Sommige zijn wij verplicht om te hebben als makelaar, anderen waarborgen onze hoge kwaliteit. Zo bijvoorbeeld het NVM. Wij zijn bij deze vereniging aangesloten, waardoor wij met garantie mogen stellen dat de kwaliteit van onze diensten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Onze makelaars houden zich namelijk te allen tijde aan de erecode én de statuten van het NVM.

Daarnaast zijn onze makelaars in Almere gecertificeerd taxateurs, dankzij ons NRVT– én NWWI-lidmaatschap. Onze aansluiting bij de laatstgenoemde vereniging legt onze deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties vast, waardoor u met zekerheid in zee kunt gaan met ons als taxateur. Het NRVT-certificaat staat voor de onafhankelijkheid en objectiviteit van onze gekwalificeerde taxateurs.

De beste verkoopprijs voor uw woning

Onze makelaars handelen te allen tijde vanuit uw belang. Zij streven dan ook naar de beste verkoopprijs voor uw woning. Dit betekent dat onze makelaars ervoor zorgen dat uw huis of appartement niet dus voor te weinig geld weggaat, maar voor de hoogst mogelijke prijs. Een beginnersfout voor veel verkopers (en zelfs andere makelaardijen) is het te snel in zee gaan met het eerste bod. Het onderhandelen hiermee of zelfs het afslaan hiervan wordt ervaren als een zeer spannende taak, het gaat immers om veel geld. Voor onze makelaars met jarenlange ervaring op zak is dit bijna dagelijkse kost. Zij begeleiden u daarom stap voor stap in dit proces, waardoor u uw woning voor de beste verkoopprijs van de hand doet. Hierdoor heeft u aan het einde van de rit het meeste geld over in uw eigen portemonnee.

Handelen in uw belangen

Het verkopen van uw huis of appartement doet u niet elke dag. Wij begrijpen dat u het volste vertrouwen in de makelaar moet hebben, om er vervolgens mee in zee te durven gaan. U wilt ten slotte uw huis voor de beste verkoopprijs verkopen en aan het eind van de streep zelf het meest overhouden in eigen portemonnee. Vertrouwen in de makelaar hebben staat dus voorop. Bij de makelaar in Almere begrijpen wij dat. Ons uitgangspunt bij samenwerkingen luidt daarom altijd als volgt: uw belangen staan tijdens de verkoop van uw huis altijd voorop. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

De perfecte bezichtiging

Als makelaar in Almere met jarenlange ervaring in het vak hebben wij elk mogelijk scenario tijdens bezichtigingen wel een keer meegemaakt. Met al deze kennis en ervaring op zak, weten wij als geen ander hoe dé perfecte bezichtiging verlopen moet. Hier spelen meerdere factoren in mee; de verkopende partij, de bezichtigende partij en natuurlijk onze makelaar. Als verkopende partij kunt u voor een aantal zaken zorgen, waardoor de bezichtiging voorspoediger zal verlopen. Hierover hebben wij tevens een uitgebreide checklist geschreven. Door deze handelingen zal de bezichtigende partij, ofwel de potentiële koper(s), uw woning aantrekkelijker vinden. De makelaar zorgt ervoor dat alle voordelen van uw huis of appartement aan het licht komen.

De modernste promotiekanalen

Moderne tijden vragen om moderne maatregelen. Het makelaarsvak is een eeuwenoud beroep, maar komt lastig met de tijd mee. Waar het offline verkopen hoofdzaak is, is de vraag naar online diensten vanuit het overgrote deel van de kopers én verkopers groot. Wij begrijpen dit. Daarom maakt ons makelaarskantoor gebruik van de nieuwste technieken en de nieuwste online verkoopkanalen. Ons streven is om uw huis via de modernste promotiekanalen te verkopen. Hierdoor valt uw huis extra op bij de potentiële koper.

Woningen die te koop staan promoten in de krant en via folders is verleden tijd. Onze online promotiekanalen hebben prioriteit. Zo wordt uw huis of appartement niet alleen op onze eigen website en op Funda vertoond, maar ook op onze social mediakanalen. Hierdoor komt uw woning meer dan tien keer zo veel onder ogen van de doelgroep. Dankzij de online presentatie, wordt de zichtbaarheid van uw woning dus vergroot.

Hoe werken onze makelaars in Almere?

 1. Bij IMMO starten wij met een oriënterend gesprek. De makelaar komt bij uw huis langs om met u kennis te maken en om direct een waardebepaling van uw huis te doen. Hiermee heeft u direct inzicht voor welke prijs onze makelaars uw woning kunnen verkopen.
 2. Vervolgens maakt de verkopen de keuze om voor IMMO te kiezen. U accordeert de opdracht bij onze makelaar.
 3. Daarna wordt een afspraak ingepland om foto’s, video’s, 360 graden foto’s en/of een 3D scan van uw huis te laten maken.
 4. De verkoper maakt de woning verkoop klaar. Hierbij moet de woning strak, netjes en opgeruimd zijn zodat onze fotograaf de mooiste plaatjes kan schieten.
 5. Bij stap 5 komt de fotograaf langs om uw woning te fotograferen en te filmen.
 6. Vervolgens zet de makelaar de woning alvast bij alle websites waar uw potentiële koper kijkt klaar.
 7. U bekijkt daarna of alle teksten en foto’s er picobello uit zien. Zo niet? Dan kunt u uiteraard onbeperkt wijzigingen doorvoeren en deze passen wij direct aan, zodat alles kloppend en naar wens is.
 8. Na akkoord van het online profiel, promoot IMMO Arie van der Lee uw woning Facebook, Twitter, Instagram en onze eigen website. De volgende dag wordt uw woning geplaatst op Funda, Pararius en Jaap. Vervolgens wordt er – indien gewenst– een verkoopbord in uw voortuin geplaatst.
 9. Om uw huis nog meer onder de aandacht te brengen, wordt uw woning gepromoot via Facebook. Binnen een week ontvangt u een uitgebreide rapportage met de resultaten hiervan.
 10. Bezichtigingen worden ingepland. Vanaf dit moment komen de bezichtigingsaanvragen voor uw woning binnen.
 11. Dan begint het leukste, namelijk de onderhandeling! Een geïnteresseerde koper doet een bod op uw woning.
 12. Zodra u het bod heeft geaccepteerd, wordt er een koopakte met duidelijke afspraken opgesteld.
 13. U en de koper tekenen de voorlopige koopakte bij de notaris. IMMO Arie van der Lee bewaakt de gestelde termijnen van onder andere de waarborgsom.
 14. De waarborgsom is betaald, u heeft de spullen al gepakt en de sleutel van uw woning wordt overgedragen aan de nieuwe bewoner.
 15. Jeeeh! Van harte gefeliciteerd! U heeft uw woning succesvol verkocht via IMMO Arie van der Lee.

Ons makelaarskantoor in Almere is op zaterdag open

Op werkdagen geen tijd? Geen probleem! IMMO Arie van der Lee is zes dagen in de week geopend. Maandag tot en met vrijdag zijn wij tussen negen uur en half zes geopend. Op zaterdag van tien tot vier. Kom dus ook op zaterdagen langs bij ons gezellige kantoor, midden in Almere Stad.

Neem nu contact op met de IMMO Arie van der Lee.

Gratis verhuisbus

Wist u dat u gebruik kunt maken van onze gratis verhuisbus? Van deze verhuisbus kunt u gebruikt maken als u uw woning heeft verkocht bij IMMO. Op deze manier bespaart u op onnodig bijkomende kosten. Breng al uw verhuisspullen naar uw nieuwe bestemming met de IMMO-verhuiswagen. Wilt u meer weten over onze gratis verhuisbus? Neem dan contact op met ons makelaarskantoor in Almere.

Wonen in Almere

Almere is een snelgroeiende stad met een nog steeds stijgende lijn aan inwonersaantallen. Door de bruisende binnenstad, diverse parken en stranden is Almere de ideale plek om te wonen en te leven. Daarom is de huizenmarkt in deze populaire stad momenteel overvloedig in beweging. Almere heeft alle voordelen van een woonstad, maar dan voor een goedkopere woonprijs.

Almere staat bekend om één van de mooiste steden van Nederland en is enorm in trek. Als makelaar weten wij precies wat er allemaal speelt binnen de branche.

Makelaar uit Almere nodig

Een breed scala aan diverse soorten woningen, dat is ons aanbod. IMMO Arie van der Lee heeft dus een aanbod voor iedereen. Buiten het aanbod om maken wij ook elke dienst persoonlijk. Hierdoor kunnen wij u beter helpen en kunnen wij uw behoeften makkelijker voldoen. Hierbij geldt ook dat er een zorgeloze en prettige ervaring voor u is. Snelle communicatie helpt ons om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen betreft de (ver)koop en uw wensen.

Wellicht wilt u uw huis in Almere verkopen en bent u nog opzoek naar een deskundige makelaar. Wanneer u gebruik maakt van ons makelaarskantoor heeft u direct een vliegende start! U heeft immers naast een heel gemotiveerd makelaarsteam hierin ook nog eens heel wat jaren ervaring.

Courtage Makelaar

Een andere vraag die wij als makelaarskantoor vaak krijgen, is welke courtage wij rekenen voor de verkoop van uw huis. De courtage van een huis is van een aantal factoren afhankelijk, waaronder bijvoorbeeld de waarde van uw woning. Daarnaast is ook de manier van de verkoop van uw woning een factor. Wilt u weten welke andere factoren van invloed zijn op de courtage? Laat u vrijblijvend adviseren door onze makelaar in Almere. Neem hiervoor contact met ons makelaarskantoor op.

Openingstijden en routebeschrijving

Onze openingstijden en adresgegevens kunt u vinden op onze contactpagina. Een groot voordeel: wij zijn tevens op zaterdag geopend. Dat betekent dat wij maar liefst zes dagen per week bereikbaar zijn. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u deze stellen aan onze Elly of Jose. Neem hiervoor telefonisch contact met ze op.