Verkoopmakelaar in Almere Buiten

Verkoopmakelaar in Almere Buiten

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Almere Buiten? IMMO Arie van der Lee is dé verkoopmakelaar in Almere Buiten.

IMMO Arie van der Lee is dé gespecialiseerde verkoopmakelaar in Almere Buiten. Met al ruim twintig jaar ervaring in de huizenmarkt van Almere, weten wij als geen ander wat te doen om een geslaagde verkoop te genereren.

Betrokken

Bij de verkoop van uw woning wordt u persoonlijk begeleid door de experts van IMMO Arie van der Lee. Dit geldt gedurende het gehele verkoopproces, vanaf het moment dat u uw woning in de verkoop wil zetten tot de ondertekening bij de notaris. Wij handelen vanuit uw belang en denken graag een stapje vooruit. Zo beschikken wij over eigen huurwoningen, als tussenoplossing na de verkoop van uw woning. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis IMMO-app (voor Android en iPhone).

Betrouwbaar

Al vele tevreden klanten voor u hebben wij als verkoopmakelaar in Almere Buiten mogen begeleiden bij de verkoop van hun woning. Betrouwbaarheid is één van onze kernwaarden, wat bevestigd wordt door onze aansluiting bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbaar, deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor de IMMO NVM-makelaar, kiest u voor zekerheid. Wanneer u een klacht of geschil heeft met de NVM-makelaar, kunt u namelijk bij de NVM terecht.

Professioneel

De presentatie van uw woning is van essentieel belang voor de verkoopsnelheid. IMMO Arie van der Lee is gespecialiseerd in professionele presentatie, zowel online als offline. Op het internet presenteren wij uw woning volledig met scherpe en actuele foto’s, geschoten door een professioneel fotograaf. Uw huis zal gepresenteerd staan op verschillende platforms en social media kanalen, om een zo groot mogelijk zoekersbestand te realiseren. Daarnaast maken wij voor de optimale presentatie veelvuldig gebruik van luxe en zeer uitgebreide brochures voor de offline presentatie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze verkoopwijze? Lees dan meer in onze brochure. En neem voor een afspraak contact met ons op!

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Almere Buiten?